Restaurant
De Wipkip
Kuinre
             

Camping
Craneburcht
wipkip
  Halloween restaurant de Wipkip Kuinre Camping Craneburcht
Restaurant De Wipkip Kuinre
Nico en Elly Roelofsen
Kuinderweg 52
8315PX Luttelgeest
Tel.0527231480
Noordoostpolder
Flevoland-Nederland
Email info@craneburcht.nl
GPS;52°46’55°N 5°50’35°E
     

 

HALLOWEEN GRIEZELWEEKEND
VRIJDAG 2 EN ZATERDAG 3 NOVEMBER
BIJ RESTAURANT DE WIPKIP KUINRE

K.A.S Kuinre organiseert Halloween griezelweekend 

KUINRE - Wie houdt van griezelen, niet bang is voor het donker en beschikt over een sterke blaas en dito hart, kan helemaal aan zijn trekken komen in het Kuinderbos. De Kuinderse Activiteiten Stichting houdt vrijdag 2 en zaterdag 3 november 2018 voor de vijftiende maal de huiveringwekkende Halloween griezeltochten in het Kuinderbos. Startpunt is restaurant De Wipkip aan de Kuinderweg even buiten Kuinre. De organisatie is dan al weer maanden bezig met de voorbereidingen van de spectaculairste griezeltocht uit de omgeving. Zij is er van overtuigd dat ook dit jaar een aantal groepen de finish niet zal halen. Elk jaar zijn er namelijk deelnemers die geen stap verder durven zetten in het donkere bos waar hun de stuipen op het lijf worden gejaagd. De historie komt tot leven en elk donker hoekje kan iets verschrikkelijks verbergen wat niet voor het daglicht bestemd is. Voorgaande jaren was het Halloween-weekend met ruim zevenhonderd deelnemers telkens volgeboekt en waren er vooral positieve reacties te horen. Het is een onvergetelijk uitje voor familie, vrienden, collega's of andere groepen.

Start kaartverkoop op een woensdag in oktober vanaf 19.00 uur bij restaurant De Wipkip. Voor beide avonden kan hier een kaart gekocht worden met een startdatum- en tijdstip, zolang de voorraad strekt. De kaarten kunnen niet telefonisch worden besteld, maar dienen van te voren te worden opgehaald en betaald. Maximaal 8 personen per groep, kosten per startbewijs 45,- per groep. Deelnemers tot en met veertien jaar moeten onder begeleiding van minimaal één persoon van achttien jaar of ouder. Zaklantaarns zijn niet toegestaan, de organisatie zorgt voor “sfeer” verlichting.
Restaurant De Wipkip is te vinden aan de Kuinderweg 52, nabij Kuinre. Maandag en dinsdag gesloten, telefonische reservering is niet mogelijk.

     
        halloween entree
halloween engerd
halloween heksen
start craneburcht

halloween vuilnisemmer

halloween buffet
   
 Koninklijk Horeca Nederland             sbb               staatsbosbeheer             KAS Kuinre              vvv