Restaurant
De Wipkip
Kuinre
             

Camping
Craneburcht
wipkip
  jaarplaats Camping Craneburcht Camping Craneburcht
Restaurant De Wipkip Kuinre
Nico en Elly Roelofsen
Kuinderweg 52
8315PX Luttelgeest
Tel.0527231480
Noordoostpolder
Flevoland-Nederland
Email info@craneburcht.nl
GPS;52°46’55°N 5°50’35°E
     

 

U ZOEKT EEN NIEUWE JAARPLAATS...

Onze paardenwei is omgetoverd tot 28 unieke recreatieplaatsen, waarvan een aantal reeds bezet.
U heeft interesse in een tweede huis, om weekenden
en vakanties in door te kunnen brengen en er regelmatig lekker uit te kunnen zijn, KIES VOOR;

* een heerlijke locatie in een prachtige omgeving aan de rand van het Kuinderbos
* bij het plaatsje Kuinre, de poort naar Nationaal Park de Weerribben, met een supermarkt op loopafstand
* een gezelig recreatiepark van waaruit u direct het Kuinderbos in kunt wandelen. Ook fietsers komen hier ruimschoots aan hun trekken door de vele mooie, korte en langere fietsroutes
* een plek waar de rustzoeker een tweede huis kan neerzetten, er is plaats voor minimaal 28 chalets, met een maximale grootte van 70 m²
* ruime jaarplaatsen vanaf 150 tot 300 m², vanaf € 1305,- per jaar

*
25 ampère stroom en vaste gasaansluiting
*
over het algemeen zonnige plaatsen
*
ruim uitzicht over uitgestrekte weilanden,
waar schapen met hun lammeren grazen en koeien langs uw mobiele bungalow lopen
*
een heerlijke beschutte plaats met alleen groen om u heen
*
uw eigen mobiele bungalow, waarvan u zelf het model, de buitenbekleding, de indeling en het interieur bepaalt. Wij adviseren u graag, of laat u informeren door bungalowbouwers, die kwaliteit en duurzaamheid bieden
   
* er zijn nog enkele gebruikte stacaravans / chalets te koop
* ook voor uw in goede staat verkerende mobiele woning hebben we nog enkele plaatsen vrij

kom geheel vrijblijvend even langs . . . . .
 

Camping Craneburcht
Een Nederlandse camping, gelegen in de Noordoostpolder, in het uiterste puntje van provincie Flevoland, tegen de provincies Overijssel en Friesland aan. Op het recreatiepark vindt u een mooie speeltuin, met diverse speelattributen, waaronder schommel, draaimolen, wip, een grote speelweide met volleybalnet, mogelijkheden voor voetballen en een pingpongtafel.
Ook is er een sfeervol restaurant; Restaurant De Wipkip Kuinre, het restaurant staat bekend om z'n heerlijke spare-ribs, lekkere kipgerechten en aantrekkelijke prijzen. Het heeft een zonnig gelegen terras, afhaalmogelijkheden en een heerlijke barbecueplaats.

De omgeving
Ons recreatiepark ligt direct aan het Kuinderbos, vlakbij natuurgebied de Rottige Meenthe en is de poort naar Nationaal Park de Weerribben.
Een heel gevarieerd stuk natuur in Nederland en dat maar een uur rijden van Amsterdam af. De ligging is magnifiek, in een prachtig omgeving, met veel vrijheid, ruimte, rust, spanning, ontspanning, avontuur en beleving.

Activiteiten
Het Kuinderbos is heerlijk om te wandelen, ook uw hond is er van harte welkom, direct aan de overkant in het Kuinderbos is een honden losloopgebied. Ook hebben wij diverse routes voor Nordic Walking, fietsen of sportief met de mountainbike heuveltje op, heuveltje af.
En voor de kinderen tot 10 jaar; Het Zeven Dwergenpad, een educatieve wandeling direct bij ons aan de overkant in het Kuinderbos, met langs het pad in de meimaand gevulde vogelkastjes waar je in kunt kijken zonder dat de vogelnestjes gestoord worden. Er is ook volop vis- en vaarwater; u kunt heerlijk kanovaren in de Weerribben, bent u wat minder sportief dan zijn rondvaarten ook fantastisch om te genieten van de mooie natuur. Op loopafstand in het plaatsje Kuinre vindt u een haven. Het strand van Lemmer, een gezellig havenstad is op een afstand van 12 km. goed per fiets te bereiken, deze fietsen kunt u bij ons huren. Z
wemmen kan in de recreatieplas de Wellerwaard, deze ligt op 5 km. afstand, maar ook in het buitenbad en overdekt in het zwembad van Emmeloord (11 km.) of in het buitenbad van Paasloo (16 km.) Wilt u ’s avonds gezellig te stappen, we krijgen goede berichten van zowel De Swetser in Heerenveen als Café The Bottom in Emmeloord. Voor vervoer kunt u contact opnemen met Taxi Luchtmeijer 0527-612020. 

  

Jaarplaats tarieven 2018, vanaf 150m²    
voorschot elektra   
milieu kosten vanaf
hond
Toeristenbelasting
vanaf €1305,-
€  45,00
€100,00
€  30,00
€ 65,- tot € 206,-
Camping – chalets – stacaravans – jaarplaatsen – tweede huis – recreatieplaatsen – mobiele bungalow
     
        speeltuin
chalet 1
chalet 2
trampoline
chalet 31
start craneburcht
paarden
restaurant en campingstacaravan
chalet 43 te koop
   
wifi      NKC      recron       campercard      acsi      vvv