Restaurant
De Wipkip
Kuinre
             

Camping
Craneburcht
wipkip
  bar groepsaccommodatie Camping Craneburcht
Restaurant De Wipkip Kuinre
Nico en Elly Roelofsen
Kuinderweg 52
8315PX Luttelgeest
Tel.0527231480
Noordoostpolder
Flevoland-Nederland
Email info@craneburcht.nl
GPS;52°46’55°N 5°50’35°E
     

 

GROEPSACCOMMODATIE CRANEBURCHT
GEWELDIG VOOR GROEPSKAMPEREN

Groepsaccommodatie Craneburcht
Een Nederlandse kampeerboerderij,  gelegen in de Noordoostpolder, in het uiterste puntje van provincie Flevoland, tegen de provincies Overijssel en Friesland aan.

          reserveren groepsaccommodatie excl. slaapzaal

De omgeving
Onze kampeerboerderij ligt direct aan het Kuinderbos, vlakbij natuurgebied de Rottige Meenthe en is de poort naar Nationaal Park de Weerribben. Een heel gevarieerd stuk natuur in Nederland en dat maar een uur rijden van Amsterdam af. De ligging is magnifiek, in een prachtig omgeving, met veel vrijheid, ruimte, rust, spanning, ontspanning, avontuur en beleving.

 

Activiteiten
Het Kuinderbos is heerlijk om te wandelen, maar ook om droppings, speurtochten, bosspelen en natuurexcursies onder leiding van de boswachter te organiseren. Voorbeelden van bosspelen kunt u vinden in de map in onze kampeerboerderij.
Ook hebben wij diverse routes voor Nordic Walking, fietsen of sportief met de mountainbike heuveltje op, heuveltje af.
En voor de kinderen tot 10 jaar; Het Zeven Dwergenpad, een educatieve wandeling direct bij ons aan de overkant in het Kuinderbos, met langs het pad in de meimaand gevulde vogelkastjes waar je in kunt kijken zonder dat de vogelnestjes gestoord worden.

Er is ook volop vaarwater; u kunt heerlijk kanovaren in de Weerribben, bent u wat minder sportief dan zijn rondvaarten ook fantastisch om te genieten van de mooie natuur.
Op loopafstand in het plaatsje Kuinre vindt u een haven.
Het strand van Lemmer, een gezellig havenstad is op een afstand van 12 km. goed per fiets te bereiken, deze fietsen kunt u bij ons huren.
Zwemmen kan in de recreatieplas de Wellerwaard, deze ligt op 5 km. afstand, maar ook in het buitenbad en overdekt in het zwembad van Emmeloord (11 km.) of in het buitenbad van Paasloo (16 km.)
Wilt u ’s avonds gezellig te stappen, we krijgen goede berichten van zowel De Swetser in Heerenveen als Café The Bottom in Emmeloord.

Wilt u het organiseren van activiteiten liever uit handen geven…

WIJ WERKEN SAMEN MET DE STRANDHOEVE
Lekker actief bezig zijn in de buitenlucht. Op de velden van groepsaccommodatie Craneburcht of aan de overkant in het Kuinderbos. Of het nu om kleine groepen of groepen van 500 personen gaat, het team van De Strandhoeve zorgt elke keer weer voor een onvergetelijke dag!
Voor u organiseren wij outdoor programma's, sportieve evenementen, groepsarrangementen en teambuilding. De activiteiten worden  uiteraard begeleid door een enthousiast en ervaren team van instructeurs. Voor prijzen van de activiteiten, stuur een email, wij mailen u een prijslijst terug.

           
Voor wie?
Wij verwelkomen groepen tot 60 personen. Onze locatie is eenvoudig, vriendelijk geprijsd en uitermate geschikt voor schoolkampen, verenigingen, organisaties, maar ook voor bijvoorbeeld vriendengroepen, familie reünies en motorclubs.

In plaats van gebruik te maken van de twee legertenten kunt u ook uw eigen kampeermiddel meenemen. U staat dan met uw groep met eigen caravans, campers, tenten (die u gratis mee mag nemen) op het veld bij de zaal en keuken waar u als groep gebruik van maakt.

                           
De groepsaccommodatie en het terrein

Deze kampeerboerderij is te huur van 1 april tot 31 oktober.
Groepsaccommodatie Craneburcht bestaat uit;
 
·        Een keuken, ingericht voor zelfverzorging tot 60 personen.
 
·        Ook gehele of gedeeltelijke verzorging van de maaltijden behoort tot de mogelijkheden. De verzorging van de maaltijden is op basis van catering zonder opdienservice. De catering gebeurd door of via ons (catering door derden is in principe niet toegestaan). 
 
·        Een recreatiezaal met bar, tevens te gebruiken als eetzaal.
 
·        Boven in de zaal is een vide en bankstellen waar u heerlijk kunt loungen.
 
·        Een sanitair gebouw waar zich douches, wc’s en wasbakken met warm en koud stromend water bevinden.
 
·        Een speeltuin, basketbal toren, pingpongtafel en sportveld met mogelijkheden voor voetbal en volleybal.
 
·        Op het naastgelegen campingveld kunnen grotere groepen extra slaapplaatsen creëren door zelf tenten of zelfs caravans te plaatsen.
 
·        Ook kunt u door ons voor een meerprijs grote tenten laten plaatsen voor 24 of zelfs 48 personen.

 


groepsaccommodatie – kampeerboerderij – tentenkamp – groepsaccommodaties - kampeerboerderijen

     
        burchtatbKuinderbos 7groepskamperen Camping Craneburchttentzaal achterkant


start craneburchthoutsnijderdraaimolenvoorkant zaalkampvuur groepsaccommodatie Craneburcht


   
   wifi    kidsproof    jump outdoor       staatsbosbeheer      vvv     kidsproof